Cancel·lat


Orquestra Simfónica del Vallès
Venda d'entrades

Andrea Bocelli acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès

16.agost.2017 | 22 H

EL TENOR ITALIÀ AMB MÉS DISCOS VENUTS DE LA LÍRICA MUNDIAL

Per fi, una llegenda per al nou mil·lenni. El seu especial timbre ha esdevingut el seu segell personal, ple i poderós, tan versàtil que és capaç de passar del belcanto al furor del verisme, del repertori sagrat a les millors balades populars.

Al llarg de la seva versàtil i extensa carrera, Andrea Bocelli ha estat guardonat amb diversos premis com ara Àlbum de l’Any i Àlbum Clàssic més venut de l’Any (2003), o Artista Internacional de l’Any (2012), dins els prestigiosos Classic Brit Awards.

Amb el profund convenciment que la solidaritat és l’única resposta intel·ligent a la desigualtat, des dels noranta. Andrea Bocelli ha estat també un dels protagonistes de destacats esdeveniments relacionats amb la filantropia.

Aquest estiu, Andrea Bocelli delectarà l’audiència de Cap Roig amb la seva impressionant i poderosa veu.

 

ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL VALLÈS

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) és una realitat que porta la música al cor de les persones des del 1987. Les emocions són el nostre fort, i per transmetre-les, procurem cada vegada més fer participar el públic, innovar en els formats i en les maneres de fer música, i aprofundir en el compromís de valor amb la nostra comunitat. Som l’única orquestra profesional estable privada del país, on els músics i equip de gestió són alhora empleats i accionistes.