Exhaurides


Paula Valls
Venda d'entrades

Blaumut + PAULA VALLS

28.juliol.2017 | 22 H

BLAUMUT

EL QUINTET CATALÀ ENS PRESENTA EL SEU NOU TREBALL, EQUILIBRI

Blaumut tornen a Cap Roig per presentar-nos el seu nou disc, Equilibri.

Amb aquest tercer disc d’estudi, els Blaumut fan un pas endavant en la producció afegint elements electrònics al seu so clàssic i aconsegueixen portar el grup cap a nous espais sonors. Un equilibri perfecte en què la maduresa i l’univers del grup es donen la mà per crear una veritable obra d’art. Equilibri arriba després d’El Turista (2012), amb el qual es van presentar en societat, i El Primer Arbre del Bosc (2015). Aquest any ens descobriran sobre l’escenari tots els temes del seu nou disc.

PAULA VALLS

LA VEU MÉS JOVE DEL SOUL ENS PRESENTA BLACK AND WHITE

Amb tan sols 17 anys, Paula Valls té una veu prodigiosa i una facilitat innata per compondre i interpretar. Això li atorga un fresc i sorprenent estil propi, que recorda la sensibilitat de Norah Jones i la força d’Amy Winehouse.

Acaba de gravar el seu nou disc, Black and White, un impressionant treball que sona com la més autèntica música negra, amb tonalitats més actuals. Inclou temes propis amb lletra i música composta per Paula Valls i arranjaments de Guillem Soler.

A la gira 2017 podrem veure la Paula acompanyada del seu professor Guillem Soler a piano i veus, i de la prestigiosa banda formada pel contrabaixista Franco Molinari, el guitarrista Quim Abramo i el bateria Joan Carles Aguerri.