La Iaia
Venda d'entrades

Sidonie + La Iaia

10.agost.2017 | 22 H

SIDONIE

EL GRUP ESPANYOL DE POP-ROCK ALTERNATIU ACTUAL S’ESTRENA PRESENTANT NOU ÀLBUM

Quan falten pocs mesos perquè faci 20 anys, el grup de pop-rock alternatiu barceloní estrena el seu últim treball El peor grupo del mundo. L’origen del nom és la famosa frase que Paul McCartney va dir a John Lennon quan van ser rebutjats després d’una audició per a una discogràfica. És un àlbum que funciona com un petó a la boca de la música pop i que ens porta singles com Carreteras infinitas, una cançó que parla precisament d’això; del seu pop, del seu amor al perill, de la seva valentia a llançar-se…

“De la mateixa manera que pots fer una declaració d’amor a la teva noia, aquesta és una declaració al pop: ‘Hey, pop, mai abans no t’ho havia dit, però t’estimo’”, explica Marc Ros, cantant i compositor principal, cansat d’escriure sobre el primer model d’amor: “Estava desitjant escriure música sobre la música.”

Sens dubte, és un dels grups més brillants i sorprenents que podrem trobar en aquest estil musical gràcies a les seves lletres i la seva música!

LA IAIA

L’INDIE-FOLK MÉS FRESC

El trio d’Osona La Iaia van començar amb un estil indie-folk, i actualment ja duen dos àlbums a l’esquena. Van ser el grup revelació l’any 2011 segons la revista Enderrock, i des de llavors, han anat treballant, evolucionant, progressant mentre alhora cultivaven un públic fidel, fins a arribar al punt on són ara mateix, amb un nou àlbum que ens presentaran al Festival de Cap Roig.

El seu segon àlbum, On és la màgia?, va representar un gir copernicà en pràcticament tots els sentits. Aquest nou disc és una obra valenta, valuosa i radicalment diferent. La Iaia folkie i amable es va transmutar en el primer power-trio de la història del rock català.

El 2017 tornen amb nou disc i nova gira!