Exhaurides


The Candles
Venda d'entrades

Norah Jones
+ THE CANDLES

29.juliol.2017 | 22 H

ESTRELLA INDISCUTIBLE DEL JAZZ & SOUL ACTUAL

GUANYADORA DE 9 GRAMMYS I AMB MÉS DE 40 MILIONS DE DISCOS VENUTS

Norah Jones, cantautora nord-americana amb més de 45 milions d’àlbums venuts en tot el món i 9 vegades guanyadora dels Premis Grammy, s’estrena al Festival de Cap Roig per presentar-nos el seu nou àlbum, Day Breaks.

Day Breaks és el notable sisè disc amb el qual torna a les seves arrels de jazz i que demostra que és l’artista nord-americana per excel·lència de la nostra era. Proveïdora d’un so inconfusiblement únic, teixit amb fils de diferents estils de rock americà, folk, soul i jazz.

Day Breaks demostra un esperit molt afí a Come Away With Me, el seu primer disc, encara que aquest és, sense cap mena de dubte, el treball de maduració artística de la cantant.

 

THE CANDLES

Amb dos discs en el seu haver i una base de fans que va de costa a costa i que ha anat creixent de la seva Nova York natal, The Candles s’han guanyat una reputació amb les seves arrels de rock alternatiu. Però amb el seu tercer àlbum, Matter + Spirit, el quartet afegeix una nova capa, que toca la sensibilitat del cor d’Estats Units com mai abans.

Aparcions especials esquitxen el conjunt del disc, com la de la seva vella amiga i guanyadora premis Grammy, Norah Jones.