Venda d'entrades

Passenger

15.juliol.2017 | 22 H

PRESENTACIÓ DE LA NOVA GIRA MUNDIAL DEL CANTAUTOR BRITÀNIC DE FOLK

Després de la seva gira del 2015 amb totes les entrades esgotades (sold out), Mike Rosenberg (conegut per tots com a Passenger) torna per presentar-nos nova del seu disc Young as the Morning, Old as the Sea, el vuitè de la seva carrera.

Amb el seu single debut Let Her Go, Passenger arribava a la sorprenent xifra de més d’un bilió de visites a YouTube. Precedit de l’èxit del seu primer àlbum, All the Little Lights, on s’incloïa aquest single, les visites al nostre país han seguit els mateixos passos que cadascun dels seus llançaments d’èxit.

Durant quasi mitja dècada, aquest trobador ha recorregut el món amb la seva música, passant pels racons més inesperats i les sales i els teatres més prestigiosos del món. Ara, amb aquesta gira, Passenger posa en marxa una nova aventura. En els seus xous ens esperen els seus temes ja clàssics i imprescindibles, a més de poder escoltar en primícia les cançons que formaran part del seu nou treball, tot amb banda, donant nova vida als seus temes de sempre, en un espectacle molt especial.