Venda d'entrades

Antonio José

13.agost.2018 | 22:00 H

L’artista pop emergent més important del país, amb només 23 anys i 3 discos de platí.

Antonio José s’ha convertit en menys de 3 anys en l’artista emergent pop més important del país. Després de sortir del talent-show de televisió, és l’únic artista que ha demostrat tenir una carrera sòlida i amb possibilitats de consolidar-se a Espanya i desenvolupar-se a l’Amèrica Llatina, i és probablement l’únic, o un dels ben pocs, que han aconseguit destacar d’una manera rellevant després del programa a escala internacional.

Avalat per una legió de seguidors quan signa discos, als concerts i a les xarxes socials, ja acumula al rànquing 4 discos de platí, 8 setmanes sent número 1 en llistes de venda oficials, continus números 1 a iTunes i una interminable gira de més de 200 concerts en què més de 250.000 persones l’han vist en directe. A més, va tenir el privilegi de ser el primer artista a Espanya d’aconseguir ser el número 1 a iTunes quan “Despacito” regnava a la llista digital.

Antonio José continua creixent i evolucionant des del punt de vista personal i artístic, involucrat al 100 % en la composició de les seves cançons i col·laborant habitualment amb compositors com ara Claudia Brant, David Santisteban, Andrés Suárez, Mauricio Rengifo (Cali & El Dandee), Antonio Orozco, Diogo Piçarra, Bebe, David DeMaría, etc., o als escenaris amb artistes com Antonio Orozco, Carlos Rivera o Pablo López.

Aquest tercer àlbum l’han produït Mauricio Rengifo (Cali & El Dandee), Andres Torres i David Santisteban, una combinació que ha donat com a resultat un treball ple d’èxits.

 

CONCERT SOLIDARI