Venda d'entrades

Bryan Ferry

14.juliol.2018 | 22:00 H

L’emblemàtic cantautor britànic, considerat un referent de la música pop.

Bryan Ferry, cantant de Roxy Music, és un dels intèrprets i lletristes més emblemàtics i innovadors de la música pop, amb una veu brillant i una elegància impressionant.

“Virginia Plain” va ser el primer single de Roxy Music i va tenir un impacte instantani. Influenciats per la història de la música pop, des d’Elvis fins al rock progressiu a través del soul i l’avantguarda, la van fusionar en un impecable pop pur, una perfecta mostra de virtuosisme musical, brillantor lírica i estil.

El primer àlbum de Roxy Music ha estat aclamat per generacions successives de crítics com un dels discos més importants en la història del pop i el rock.

Roxy Music va produir l’últim àlbum d’estudi el 1983: el triple platí Avalon, que en va segellar la reputació de pioners musicals i de supergrup global.

Des de la dècada de 1990 i fins a l’actualitat, Ferry ha continuat treballant en versions que ha fet del tot seves.

El 2016 va ser un any important per Bryan Ferry, amb una gira mundial i el llançament del seu primer disc en viu, Bryan Ferry Live 2015, que continua fins al dia d’avui. L’àlbum presenta cançons del seu aclamat últim àlbum, Avonmore, i clàssics del catàleg de Bryan Ferry i Roxy Music.