Exhaurides
Venda d'entrades

Joan Dausà

03.agost.2018 | 22:00 H

L’artista català més íntim ens presenta Ara som gegants.

El 2018 serà l’any de Joan Dausà.

A l’abril estrenarà el tercer disc, Ara Som Gegants, produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment, que han produït els darrers treballs de Love of Lesbian o Sidonie entre d’altres.

L’expectació que aixeca la tornada de Dausà, que al 2015 va decidir fer una aturada, s’ha pogut comprovar quan s’han exhaurit en tan sols 15 hores les entrades per al seu concert de presentació a les escales de la catedral de Girona.

Allò que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Dos discos d’estudi i un en directe, cançons com “Jo Mai Mai” que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades exhaurides —una gesta a l’abast de molts pocs artistes— o un premi Gaudí a la millor BSO per Barcelona Nit d’Estiu entre d’altres, són només algunes de les fites que ha aconseguit Joan Dausà.