Venda d'entrades

Maná

30.juliol.2018 | 22:00 H

La banda llatina amb més èxit de tots els temps, amb 40 milions de discos venuts.

Fundat a Guadalajara, Mèxic, l’any 1986, el quartet integrat per Fher Olvera, Alex González, Sergio Vallín i Juan Calleros s’ha convertit en l’enviat global del gènere rock llatí, ha venut milions de cançons i àlbums i ha rebut nombrosos reconeixements en diferents països del món, com la Medalla al Mèrit en les Belles Arts 2017 per part del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports d’Espanya.

Maná té l’impressionant historial de nou àlbums número 1 i deu singles número 1, més que cap altra banda en la història de la llista Hot Latin Songs de Billboard. Sense cap mena de dubte, Maná és també la banda de concerts en idioma espanyol que atrau més públic, i té notables rècords d’assistència. El diari The New York Times ha declarat que el grup: “ha redefinit el significat de crossover en el pop llatí amb la seva barreja de balades i temes més obertament polítics sobre la immigració i el medi ambient. Maná té un atractiu massiu gairebé incomparable en el món del pop llatí”.

Maná combinarà al Festival de Cap Roig els grans èxits de la seva trajectòria amb els últims temes, líders a les llistes musicals, de l’àlbum Cama Incendiada, guardonat amb el Grammy Llatí.