Exhaurides
Venda d'entrades

Morat

06.agost.2018 | 22:00 H

Consolidació del quartet colombià rècord en vendes dels últims anys.

Morat, el quartet colombià juvenil que atresora màgia i joventut. Format per Juan Pablo Isaza, guitarra i veu; Juan Pablo Villamil, guitarra, baix i veu; Martín Vargas, percussió i cors; i Simón Vargas, baix i cors.

El 17 de juny de 2016 van editar el primer àlbum d’estudi, Sobre el amor y sus efectos secundarios, del qual formava part el gran èxit “Cómo te atreves”, que ja ha aconseguit el cinquè disc de platí digital a Espanya, s’ha posicionat al número u de les llistes de ràdio espanyoles i ha obtingut 97 milions de visualitzacions del seu videoclip. A més, han continuat llançant èxits com “Cuánto me duele” (disc d’or a Espanya amb més de 23 milions de views), “Amor con hielo” (una de les cançons més escoltades en streaming a Espanya) i “Yo contigo, tú conmigo” (que va formar part de la banda sonora de la pel·lícula Gru 3, El meu dolent preferit i que ja és disc de platí a Espanya i Itàlia).

El seu recent single “Besos en Guerra” amb Juanes és disc d’or a Espanya.

Morat han estat guardonats amb el premi a la Millor banda revelació als Premis 40 Principales, i a la Millor banda revelació als Premis Cadena Dial, han estat nominats a un Grammy Llatí com a Millor nou artista i, més recentment, també als Premis MTV MIAW.

Morat és, actualment, la banda pop més gran d’Espanya i l’Amèrica Llatina.