Exhaurides
Venda d'entrades

Sting & Shaggy

21.juliol.2018 | 22:00 H

Amb 16 premis Grammy i més de 100 milions de discos venuts, torna després de 3 anys per presentar nou àlbum. 

El compositor, cantautor, actor i activista Sting ha rebut deu Premis Grammy, dos Brits, un Globus d’Or, un Emmy i quatre nominacions a l’Oscar entre d’altres premis i honors. Al llarg de la seva il·lustre carrera, Sting ha venut prop de 100 milions d’àlbums del seu treball combinat amb The Police i com artista en solitari. Després de 57th & 9th, la seva primera col·lecció de rock / pop en més d’una dècada, i estrenada al 2016, Sting i la superestrella de reggae, Shaggy llançaran el 20 d’Abril un àlbum col·laboratiu amb influències illenques sota el títol 44/876, que reflecteix l’amor del duo per Jamaica: la seva música, l’esperit de la seva gent i la vitalitat de la seva cultura.

Shaggy s’unirà a Sting en el seva gira Europea d’estiu. Els dos grans artistes, tant en sol.litari com junts, interpretaran seleccions del seu àlbum col·laboratiu amb sabor a l’illa, així com la fusió de les seves bandes per explorar els seus èxits més cèlebres, com “Every Breath You Take”, “Englishman in New York” “Message in a Bottle” “It Wasn’t Me”  “Mr. Boombastic” i “Angel.

 La parella que va unir les seves forces creatives per gravar la seva nova cançó “Do not Make Em Wait”, han acabat gravant un àlbum ple d’alegria, melodia i música elevadora.