Concert solidari

L’ARTISTA POP EMERGENT MÉS IMPORTANT DEL PAÍS,
AMB NOMÉS 23 ANYS I TRES DISCOS DE PLATÍ

Antonio José s’ha convertit en menys de tres anys en l’artista emergent pop més important del país. Després de sortir del talent-show de televisió La Voz, és l’únic artista que ha demostrat tenir una carrera sòlida i amb possibilitats de consolidar-se a Espanya i desenvolupar-se a l’Amèrica Llatina, i és probablement l’únic, o un dels ben pocs, que han aconseguit destacar d’una manera rellevant després del programa a escala internacional.

Avalat per una legió de seguidors quan signa discos, als concerts i a les xarxes socials, ja acumula al rànquing quatre discos de platí, vuit setmanes sent número u en llistes de venda ofi cials, continus números u a iTunes i una interminable gira de més de 200 concerts en què més de 250.000 persones l’han vist en directe. A més, va tenir el privilegi de ser el primer artista a Espanya d’aconseguir ser el número u a iTunes quan “Despacito” regnava a la llista digital.

Antonio José continua creixent i evolucionant des del punt de vista personal i artístic, involucrat al 100 % en la composició de les seves cançons i col·laborant habitualment amb compositors com ara Antonio Orozco, Claudia Brant, Andrés Suarez, Mauricio Rengifo (Cali & El Dandee), etc., o als escenaris amb artistes com Antonio Orozco, Carlos Rivera o Pablo López.

De cada entrada, 2,5 € aniran destinats a la fundació TRESC, amb l’objectiu de generar més oportunitats de treball i de promoure la integració laboral de persones amb problemàtiques de salut mental, mitjançant un programa de recuperació de bicicletes.

 

CONCERT SOLIDARI