Descobreix l’experiència Festival de Cap Roig

Els orígens del castell i el jardí botànic de Cap Roig es remunten a l’any 1927, quan el coronel rus Nicolai Woevodsky, aficionat al dibuix i l’arquitectura, i la seva esposa, l’aristòcrata anglesa Dorothy Webster, decoradora i aficionada a l’arqueologia i a la jardineria, van deixar enrere la seva vida cortesana a Londres per establir-se i construir el seu somni en aquest paratge únic situat en un enclavament singular i especial al costat del mar. Un lloc on reina la natura i la calma.

Actualment, el seu ideari i el seu llegat romanen vius gràcies al compromís de l’Obra Social ”la Caixa” amb la conservació del medi ambient i amb la preservació del patrimoni paisatgístic i arquitectònic.

 

Entorn

El nostre escenari a l’aire lliure amb capacitat per a 2.458 espectadors concentra els millors artistes del món de la música en un paratge natural impressionant de 17 hectàrees de superficie davant del mar en un dels jardins botànics més importants de la Mediterrània.

 

Com arribar-hi

SITUACIÓ GPS: Latitud: 41°52’36.99″N Longitud: 3°10’37.51″E

Jardí Botànic de Cap Roig
Camí del Rus, s/n
17210 Calella de Palafrugell
Palafrugell – Mont-ras

https://www.google.es/maps
http://www.google.es/earth

Una plaça de pàrquing VIP reservada i gratuïta per l’adquisició de dues localitats de “Llotja VIP”.
Aquest pàrquing VIP està situat al costat de les taquilles dels Jardins de Cap Roig.

 

Ubicació dels Jardins de Cap Roig

Considerat un dels jardins botànics més importants del Mediterrani, on les espècies vegetals més característiques de la zona es barregen amb arbres i plantes procedents dels cinc continents, i s’integren, a la vora del mar, amb el bellíssim paisatge natural de la Costa Brava.

Situats entre els municipis de Palafrugell (10 hectàrees) i Mont-ras (7 hectàrees), en la comarca del Baix Empordà (Girona), els jardins són, per la seva singularitat, un espai únic. Naturalesa, art, cultura i història s’uneixen en aquest enclavament de 17 hectàrees que reuneix més de mil espècies botàniques procedents de tot el món, així com escultures de reconeguts artistes nacionals i internacionals. Per tot això, *Cap Roig es considera un dels jardins botànics més importants del Mediterrani.

Des de Barcelona

· Agafeu l’autopista AP-7 en direcció a Girona, França.
· Seguiu fins a trobar la sortida 9 (Lloret, St. Feliu de Guíxols, Palamós).
· Seguiu per la carretera C-35 en direcció a Vidreres.
· Agafeu la carretera C-65 en direcció a Sta. Cristina d’Aro.
· Agafeu la C-31 en direcció a Platja d’Aro, Palamós.
· Continueu per la mateixa carretera en direcció a Palafrugell fins a arribar a una rotonda i gireu en el primer trencall a la dreta. Seguiu fins a la rotonda següent i sortiu en el tercer trencall (haurem deixat el camp de futbol a mà dreta), continueu fins a arribar a una tercera rotonda i continueu recte, a la propera rotonda (que serà la quarta), agafeu el primer trencall a la dreta i continuant per aquesta via arribareu a la connexió amb el nou vial que va cap a Palafrugell nord; al cap de pocs metres es troba un indicador que posa: MONT-RAS i PLATGES a la dreta; agafeu aquest lateral fins a la segona rotonda i en aquesta agafeu la primera sortida a la dreta (es passa per davant del restaurant Ca la Filomena).
· Després, a la rotonda següent, en direcció a Calella de Palafrugell (primer trencall a la dreta). Continueu per aquesta carretera fins a una nova rotonda (punts de referència: Súper Stop o Coqui) i agafeu l’autovia per arribar a Calella de Palafrugell.
· Un cop a Calella, aneu pels carrers següents: carrer Francesc Estrabau, carrer Mar Cantàbric, avinguda de la Costa Brava i carrer del Camí Rus. A continuació gireu a l’esquerra i arribareu als Jardins de Cap Roig.

Des de Girona

· Sortint de Girona agafar la carretera C-66 direcció Celrà, La Bisbal d’Empordà, Palamós.
· Passat Llofriu, continuar per la carretera C-31 fins a arribar a la primera rotonda situada a l’inici del nou vial per anar a Palamós. Des d’aquí situar-se a la dreta per agafar el lateral direcció Calella i Palafrugell. Seguir pel lateral fins a la propera rotonda i girar a mà esquerra direcció a Palafrugell. A la següent rotonda agafar el primer trencant direcció Calella de Palafrugell. Seguir la carretera fins a una nova rotonda (punts de referència: Super Stop o Coqui) i agafar l’autovia per arribar a Calella de Palafrugell.
· Un cop a Calella, seguir pels següents carrers: carrer Francesc Estrabau, carrer Mar Cantàbric, Avinguda de la Costa Brava i carrer del Camí Rus.
· Tot seguit girar a l’esquerra i arribarà als Jardins de Cap Roig.