Gastronomia

Restaurant Hermanos Torres

Cap Roig disposa d’una oferta gastronòmica de primer nivell a càrrec d’Hermanos Torres.

Els germans bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona i guanyadors de 3 Estrelles Michellin, amb la participació de 21deMarzo, renoven la col·laboració amb Cap Roig i ofereixen cada estiu una carta creada i dissenyada exclusivament per al restaurant del festival.

Una proposta gastronómica fresca i original per gaudir abans dels concerts davant del mar i que continuarà oferint diferents menús tancats cada setmana i suggeriments segons mercat cada nit.

Formats a les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres han desenvolupat una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos, respectivament. Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la cuina el respecte pel que és senzill i tradicional amb la incorporació de totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

Les reserves per al restaurant Hermanos Torres a Cap Roig (disponibles només amb entrada per al festival) es podran fer a través del web hermanostorresevents.com:

La Terrassa by Hermanos Torres

A més del Restaurant Hermanos Torres, Cap Roig et permet ampliar la teva experiència amb la proposta La Terrassa by Hermanos Torres: una proposta més informal i sofisticada en format cocktail i barra lliure de begudes abans del concert. Un ambient més distès i sempre de la mà de la gastronomia d’en Javier i en Sergio Torres.

Desitgem que gaudeixis de la teva experiencia musical i culinària.