FAQs

Entrades

Què inclou l'entrada a Cap Roig?

L’entrada inclou l’accés al concert, als jardins i al nostre Village on trobaràs una àmplia oferta gastronòmica.

Puc comprar les meves entrades al recinte?

Podràs adquirir les teves entrades tant al nostre web, com a la taquilla física del festival durant les dates i horaris en que el festival està obert, sempre que hi hagi disponibilitat i que el concert no sigui sold out. Tanmateix, per no quedar-te sense entrades et recomanem que les adquireixis per avançat al nostre web.

No he rebut les entrades al mail.

En el cas que no rebis l’entrada al mail, pots escriure un correu a ticketing@clippersmusic.org especificant el nom del festival, el concert i l’email amb el qual es va fer la compra de les entrades.

Què puc fer si no trobo la meva entrada?

Si no trobes la teva entrada, com a pas previ, et recomanem revisar la bústia de correu no desitjat. Seguidament, si disposes del localitzador pots sol·licitar que et reexpedim de nou les entrades al següent link. Si no disposes del localitzador, ens pots escriure a ticketing@clippersmusic.org especificant el nom del festival, el concert i l’email amb el qual es va fer la compra de les entrades. També hi ha la possibilitat de reimprimir les entrades en la taquilla del recinte el mateix dia del concert indicant l’email de compra.

Quins són els canals de venda oficials on comprar entrades pel festival?

El canal de venda oficial per comprar entrades és la nostra pròpia pàgina web del festival i la pàgina web oficial de l’artista.

Qualsevol altre canal que vengui les entrades és considerat no oficial i poc fiable.

Quins mètodes de pagament puc fer servir?

Per la compra d’entrades des del nostre web, únicament es pot pagar amb targeta. A la taquilla física de festival es pot realitzar el pagament en efectiu o targeta .

Accessos

El recinte està preparat per persones amb mobilitat reduïda?

Sí, el recinte disposa d’accesos per PMR i d’una zona habilitada a l’auditori per gaudir del concert.

Puc sortir i tornar a entrar al recinte?

Si s’abandona el recinte no es permet l’entrada de nou.

Què passa en cas de pluja?

Sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, es continuarà amb l’activitat prevista. Es seguiran els protocols establerts en funció del grau d’intensitat.

El recinte disposa de serveis sanitaris?

Sí. Cap Roig disposa de punt de serveis sanitaris. En cas necessari d’atenció urgent, pregunta al personal de la organització.

Quins objectes no estan permesos?

No es permet l’entrada de càmeres fotogràfiques o de vídeo professionals, cascos de moto, pals de selfie, bosses o maletes grans, patinets, skates o bicicletes ni cadires o tamborets. Tampoc està permès accedir al recinte amb ampolles reutilitzables (plàstic, vidre o metall), menjar ni beure a l’auditori.

Es pot fumar dins el recinte?

No està permès fumar en tot el recinte.

Els animals de companyia estan permesos al recinte?

No està permès accedir al recinte amb animals de companyia.

Menors d’edat

Els menors paguen entrada?

La companyia organitzadora, com a protecció a la salut i la infància, no recomana l’assistència a l’esdeveniment dels menors de 4 anys.

En cas que els pares/mares/tutors legals decideixin l’assistència a l’esdeveniment de menors de 4 anys serà sempre sota la seva companyia i responsabilitat, i aquests hauran d’abandonar el recinte una vegada finalitzada l’actuació.

La companyia organitzadora de l’esdeveniment informa que els nens i nenes més grans de 4 anys (inclosos) hauran d’adquirir la seva pròpia entrada i no podran accedir amb l’entrada de l’adult/a que els acompanya.

A les sessions anomenades Infantils no hi haurà limitació d’edat per accedir al recinte. En aquest cas, només estan exclosos d’adquirir la seva pròpia entrada els nens menors de 4 anys i sempre que no ocupin seient.

Els menors de 16 anys (inclosos) han d’anar acompanyats d’un adult (pare/mare/tutor), i emplenar i lliurar el corresponent formulari d’accés per a menors, acreditant mitjançant presentació de DNI, llibre de família o passaport la relació paternofilial o de responsabilitat sobre el menor.

Durant l’estada al recinte tant l’acompanyant com el menor d’edat estan obligats a presentar el DNI o el passaport al personal de l’Organització que ho requereixi per acreditar-ne la identitat. Les persones estrangeres hauran d’aportar els documents oportuns del país d’origen o bé el passaport.

Durant tota l’estada al recinte, l’acompanyant del menor serà el responsable de qualsevol acció que dugui a terme.
L´Organització informa que la legislació vigent prohibeix expressament la venda d´alcohol i tabac als menors de 18 anys.

Com arribar

On es troba el festival de Cap Roig?

Cap Roig Festival es troba a Jardí Botànic de Cap Roig, Camí del Rus, s/n, Calella de Palafrugell.

On puc aparcar?

El festival disposa d’una zona aparcament a l’aire lliure per clients.

Es pot arribar en transport públic?

El festival es troba en un espai natural accessible només amb transport privat o a peu des de Calella de Palafrugell.

Menjar i beguda

Es pot entrar menjar i beure al recinte?

No està permés l’accés amb menjar o beguda. Dins el Village del festival podràs trobar una amplia oferta gastronòmica.

La meva dieta alimentària és especial, quins serveis puc trobar a Cap Roig Festival?

Existeixen diferents opcions alternatives gastronòmiques als punts de restauració. Trobaràs opcions de menjar vegetarià, ecològic, sense gluten i vegà.