John Fogerty

Edició 2024

19.JUL
Jardins de Cap Roig
Inici 22h

John Fogerty és un icònic músic estatunidenc reconegut per un so eclèctic que fusiona blues, country, pop i rock. Guanyador d’un Grammy i membre dels salons de la fama del Rock-and-Roll i dels Compositors, el seu llegat inclou èxits com “Proud Mary”, “Susie Q” i “Bad Moon Rising”. A més, és l’únic músic inclòs en el Saló de la Fama del Beisbol, a causa de la cançó “Centerfield”.

Com a cantant, compositor i guitarrista de Creedence Clearwater Revival, John Fogerty va crear mítica i monumental música estatunidenca. Partint del rockabilly, el country i el blues (sons associats al sud, ben lluny del Nord de Califòrnia, terra natal de Fogerty), va desenvolupar una marca distintiva de rock-and-roll i un repertori formidable.

El 2019 va celebrar 50 anys en l’univers de la música amb una gira mundial i un espectacle a Las Vegas, seguit de 50 Year Trip, un tribut a Woodstock. El 2020, durant el confinament, va crear Fogerty’s Factory, un projecte musical en col·laboració amb la seva família que va donar com a resultat un EP digital i un àlbum complet llançat més tard aquell mateix any.


Programació