The Tyets

Edició 2024

28.JUL
Jardins de Cap Roig
Inici 22h

El segon disc dels The Tyets Èpic Solete els ha acabat consolidant com el grup del moment a casa nostra. Rècords en molts àmbits, milers de persones als seus concerts i en definitiva, un fenomen que feia anys que no es veia a Catalunya. Els The Tyets s'han convertit en tot un referent pel públic jove i no tan jove de casa nostra que vibra amb cada cançó del duet de Mataró, omplint sales i places de tot el territori.

Lluny d'aturar la seva activitat després d'un 2023 frenètic, el 2024 seguiran oferint nova música i un nou directe reformulat al 100% en el qual l'energia i les ganes de viure i celebrar la vida seguiran sent-ne els ingredients principals.

El concert de The Tyets és el que ha triat CaixaBank per dedicar-ne la recaptació a una causa solidària vinculada estretament al territori. Enguany es donarà suport a un projecte d’El Trampolí, una entitat sense ànim de lucre que treballa amb l’objectiu de promoure oportunitats perquè les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir un projecte vital propi que els permeti dignificar la seva vida personal i laboral a través d’activitats que estimulin el creixement i l’autonomia.


Programació