La 23a edició del Cap Roig Festival tornarà a disposar d’una oferta gastronòmica de primer nivell a càrrec d’Hermanos Torres. Després d’una exitosa primera edició i havent guanyat la tercera estrella Michelin, els germans bessons Sergio i Javier Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona, amb la participació de 21deMarzo, renoven la col·laboració amb Cap Roig i oferiran aquest estiu una carta creada i dissenyada exclusivament per al restaurant del festival. Una proposta gastronòmica fresca i original per gaudir abans dels concerts davant del mar i que continuarà oferint diferents menús tancats cada setmana i suggeriments segons mercat cada nit.

Com a novetat, aquest any també oferiran al públic la possibilitat d’ampliar l’experiència afegint, durant el procés de compra d’entrades, un paquet prèmium, que permetrà gaudir d’un aperitiu exclusiu en format còctel a la Terrassa Hermanos Torres abans del concert.

Hermanos Torres

Formats a les millors cuines del món, Sergio i Javier Torres han desenvolupat una trajectòria contrastada amb l’èxit dels seus dos restaurants de referència a Barcelona i Madrid, Cocina Hermanos Torres i Dos Cielos, respectivament. Amb un estil molt personal, els germans Torres combinen a la cuina el respecte pel que és senzill i tradicional amb la incorporació de totes les tècniques d’avantguarda de la cuina moderna.

Les reserves per al restaurant Hermanos Torres a Cap Roig (disponibles només amb entrada per al festival) es podran fer a través del web hermanostorresevents.com.